Wie zijn wij

Ik ben Sirikit Noordam, trotse eigenaar van Pegasus Keramiek. Alle producten die op mijn website staan maak ik allemaal zelf en komen uit mijn eigen creatieve brein. Ik start met fotograferen en vanuit de foto ontstaat het idee voor het product.

Ik doe dit nu al meer dan 20 jaar. In eerste instantie naast mijn betaalde baan en sinds 2017 ben ik geheel beschikbaar voor Pegasus. Ik verkoop mijn producten het liefst persoonlijk op markten, fairs en evenementen. Maar sinds een paar jaar verkoop ik ook via de website.

De website is nog lang niet gevuld met al mijn producten. Ik heb meer dan 600 hondenrassen beschikbaar op bekers en linnengoed. Daarnaast maakt ik ook serviezen met honden, katten dit jaar liefst met meer dan 21 kerstmotieven.

Vanwege de Corona zijn in 2020 helaas bijna alle markten en fairs geannuleerd en/of niet doorgegaan. Daarm heb ik nu tijd om de website verder te vullen.

Staat er niet op wat U zoekt neem dan aub contact met mij of via het contactformulier of via de mail. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.