Producten met eigen foto’s

Met eigen fotos iets laten maken

Bekers, drinkglazen en ander serviesgoed
Op verzoek kunnen ook eigen foto’s omgezet worden in prints en afgebakken worden op bekers en/of glazen en nog veel meer serviesgoed (vraag naar de mogelijkheden of kijk bij het product serviesgoed). Indien U meer informatie hierover wilt verzoeken wij U om een offerteformulier in te vullen en de foto die U hiervoor wilt gebruiken te downloaden. Graag de foto in de originele maat en vorm en geheugen downloaden en niet verkleinen.
Wilt U ook in Uw offerte aanvraag aangeven wat (en aantal) U ingebakken zou willen hebben en de maat en vorm van de foto. Bijvoorbeeld rond alleen de kop of vierkant of de gehele foto. Dit hoeft niet de exacte afmeting te zijn maar een inschatting door bijvoorbeeld aan te geven dat de foto de hele voorkant van de beker moet bedekken of bijvoorbeeld de hele beker in de rondte.
Als U twijfelt over de afmetingen geeft U dan in het formulier aan dat U graag contact wilt hebben dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.
U kunt van ons binnen 1 week een offerte op de mail verwachten. Na uw akkoord en betaling gaan wij aan de slag.
Levertijden van speciaal voor U afgebakken producten liggen tussen de 1 en 2 maanden.

Keuken- en theedoeken, badhanddoeken, rugzakjes en onderzetters
Op verzoek kunnen ook eigen foto’s omgezet worden in prints die gestikt worden op keukenlinnen en/of badhanddoeken of geprint worden op onderzetters of rugzakjes. Indien U meer informatie hierover wilt verzoeken wij U om een offerteformulier in te vullen en de foto die U hiervoor wilt gebruiken te downloaden. Graag de foto in de originele maat en vorm en geheugen downloaden en niet verkleinen.
Wilt U ook in Uw offerte aanvraag aangeven of het om sets keukenlinnen en/of badhanddoeken gaat en het aantal dat U wenst te laten maken. Indien U vragen heeft geeft U dan in het formulier aan dat U graag contact wilt hebben dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.
U kunt van ons binnen 1 week een offerte op de mail verwachten. Na uw akkoord en betaling gaan wij aan de slag.
Levertijden van speciaal voor U gemaakte producten liggen tussen de 1 week en 2 maanden.

OFFERTEFORMULIER

Offerteformulier Specials

Klantgegevens

Producten

Vul in onderstaande velden per product het door u gewenste aantal in.
Maximale uploadgrootte: 4MB
Plaats in het bovenstaande veld een afbeelding van de door u gewenste print.
Wij ondersteunen de bestandstypen .PNG, .JPEG, .JPG en .PDF.
Bezig met versturen